A család.

A szűk család összesen hat személyből tevődik össze. Négy gyermek, két fiú és két lány, illetve a szülök.

Kányádi Lenke Vilma, 1950-ben született Nagygalambfalván. Szüleitől hamar megtanulta a kézművesség csínját-bínját. Mindamellett hogy megtanulja, meg is szereti, és örömmel űzi ezen tevékenységeket. Férjhez megy és négy gyermek édesanyja. Jelenleg is a kézműves iparban tevékenykedik.

Kányádi Béla, 1947-ben született Nagygalambfalván. Szüleitől elsajátítja a famegmunkálás szerteágazó tudományának alapjait. Iskolái után részt vesz egy asztalos képzésen, melynek segítségével megtanulja a faragás, bútorkészítés, festés,famegmunkálás minden rejtélyét. Jelenleg is a kis cég fatermékeinek előállítója.

Ifj. Kányádi Béla, 1972-ben született, a család legelső gyermekeként. Édesapja nyomdokaiba lép és a famegmunkálás tudományát űzi. Jelenleg asztalossággal és fafaragással foglalkozik magániparosként.

Tofalviné, Kányádi Borbála, 1976-ban született. Akár csak a család többi tagja a kézművességgel foglalkozik. Férjhez ment és jelenleg Korondon él családjával, ott kerámia tárgyak készítésével és eladásával foglalkozik.

Kányádi Lehel, 1979-ben született. Édesapja nyomdokaiba lép és akár a bátya ő is a famegmunkálás tudományát űzi. Jelenleg asztalossággal és fafaragással foglalkozik magániparosként.

Kányádi Ilona, 1981-ben született, a család legfiatalabb tagja. Ő is hamar elsajátítja a szövés, varás tudományát. Jelenleg ő készíti a cég számára a szőttesek egy részét, székelyruhákat, és mindemellett hímez, és var.