Barna fekete csíkos szőnyeg Új gyócsanyagból készült rongyszőnyeg. Használható kanapé terítőjeként, fotel terítőként, falvédőként vagy akár szőnyegként. A mérete illetve a színösszeállítása igény alapján változik.

Narancs szürke csíkos szőnyeg Új gyócsanyagból készült rongyszőnyeg. Használható kanapé terítőjeként, fotel terítőként, falvédőként vagy akár szőnyegként. A mérete illetve a színösszeállítása igény alapján változik.

Sárga csikós Új gyócsanyagból készült rongyszőnyeg. Használható kanapé terítőjeként, fotel terítőként, falvédőként vagy akár szőnyegként. A mérete illetve a színösszeállítása igény alapján változik.

Kék csíkos Új gyócsanyagból készült rongyszőnyeg. Használható kanapé terítőjeként, fotel terítőként, falvédőként vagy akár szőnyegként. A mérete illetve a színösszeállítása igény alapján változik.

Lila sávos Új gyócsanyagból készült rongyszőnyeg. Használható kanapé terítőjeként, fotel terítőként, falvédőként vagy akár szőnyegként. A mérete illetve a színösszeállítása igény alapján változik.

Lila csikos Új gyócsanyagból készült rongyszőnyeg. Használható kanapé terítőjeként, fotel terítőként, falvédőként vagy akár szőnyegként. A mérete illetve a színösszeállítása igény alapján változik.

Narancs szávos Új gyócsanyagból készült rongyszőnyeg. Használható kanapé terítőjeként, fotel terítőként, falvédőként vagy akár szőnyegként. A mérete illetve a színösszeállítása igény alapján változik.

Piros mintas Új gyócsanyagból készült rongyszőnyeg. Használható kanapé terítőjeként, fotel terítőként, falvédőként vagy akár szőnyegként. A mérete illetve a színösszeállítása igény alapján változik.

Rongyszönyeg Rongyszőnyeg, vagy parasztszőnyeg. Keskeny csíkokkal mintázott szőnyeg. Használható földre, de használták lópokróc gyanánt is. A mérete illetve a színösszeállítása igény alapján változik.

Rongyszönyeg Rongyszőnyeg, vagy parasztszőnyeg. Kockás szőnyeg. Használható földre, fotel terítőként, de használták lópokróc gyanánt is. A mérete illetve a színösszeállítása igény alapján változik.

Gyapjú Gyapjú szőnyeg. Finoman megmunkált gyapjú felhasználásával, berakottas szövéssel készült, torontáli stílusban. A mérete illetve a színösszeállítása igény alapján változik.

Gyapjú Gyapjú szőnyeg. Finoman megmunkált gyapjú felhasználásával, berakottas szövéssel készült, torontáli stílusban. A mérete illetve a színösszeállítása igény alapján változik.

Iroda Iróda

Iroda Iróda

Iroda Iróda

Iroda Iróda

Iroda Iróda